Over Mike Kuyt 

Hoi, ik ben Mike. Fijn dat je langs al mijn bedrijfsactiviteiten surft. Het lijkt veel maar al mijn activiteiten hebben 1 motto: hou het puur, echt en simpel! Of ik nou een video maak, een training geef, zelf acteer of teksten inspreek, ik doe zoveel mogelijk alles vanuit het hart  op mijn eigen authentieke manier. Dat heeft inmiddels tot veel successen geleid waardoor mijn bedrijf elk jaar blijft groeien.

Het gaat mij in eerste instantie niet eens om het hebben van succes of het verdienen van veel geld. Al mijn activiteiten geven me  voldoening. Ik doe het vanuit passie. Bovendien is het goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling als mens. Ik groei zelf mee, leef bewuster en word er een fijner, blijer mens van.  

Ook ik heb mijn issues en valkuilen als mens daarmee level ik als acteur en trainer ook met de deelnemers zodat ik ze niet het gevoel geef dat ik de alwetende ben.  Het geeft een bijzonder gevoel als je van je passie je beroep kunt maken. Elke dag met plezier naar je werk, wie tekent daar niet voor? 

Als kind had ik al enorm veel fantasie, ik bedacht de mooiste verhalen, was aan het imiteren met mijn stem, ik nam zelfs de reclames op van tv met 2 kleine staafmicrofoontjes. Menig kind ging voetballen uit school. Ik nam met vriendjes een soort dikvoormekaarshow op. André van Duin was mijn grote voorbeeld. Ik werd door klasgenoten en vrienden zelfs de 2e André genoemd vanwege mijn grapjes en vuurrode haar.

 

Webdesign en Webhosting:  EDS Music - Soundhost